In 8 weken controle over jouw hormoonhuishouding en jouw lijf!

Evelien

“Dit programma heeft me geholpen met het zetten van de puntjes op de i. Ik wist best al veel over gezonde voeding en hormonen, maar Vivian weet écht niet normaal veel. Haar enthousiasme maakt dat je echt zin hebt om week na week aan de slag te gaan met het geleerde. Wat ik geweldig vind is de holistische aanpak; het gaat niet alleen over voeding, maar ook over stress en zelfvertrouwen. Zo goed om je bewust te worden van de invloed hiervan op je gezondheid en hormonen. Dankjewel voor alle fijne kennis, inzichten, tips & tricks!”

Annemarie

"Ik ben zóóó blij dat ik aan jouw online programma meedoe! Het enthousiasme van jou en alle informatie werken heel motiverend! Van je boeken en lezing werd ik al helemaal blij, alleen nu word je toch elke week weer opnieuw gemotiveerd. En het werkt! Ik heb al 1,5 jaar een burn-out en kom er maar niet uit. De jongste van 2 jaar slaapt nog steeds niet door, dus sta 24/7 aan. Op mijn slaap heb ik dus al lange tijd geen invloed, maar op voeding natuurlijk wel. Nu lette ik al goed op, maar zonder resultaat. Dus ben ik je online programma gaan doen en ja hoor m’n ‘6 maanden zwanger’ buik is weg! En nu ik het weekmenu aanhoud (ja, aller laatste stapje was het ontspannende wijntje) gaan de kilo’s er eindelijk van af! Wilde ik je even laten weten en bedankt!"

Medy

"Ik volg het online 8 weken programma en ik ben zooo blij dat ik hiermee begonnen ben!! De tips over de juiste voeding en supplementen hebben me al enorm geholpen. Ik voel me energieker en opgewekter. Merk dat de moodswings minder worden en mijn buik minder opgeblazen is. Daar ben ik al zo ontzettend blij mee. Deze inzichten verdwijnen niet meer, thanks!"